South Park – spilleautomat med masser af bonusspil

Hos MrSpil.dk kan du nu tage en tur til byen South Park i Colorado. Her tager de fire venner Kenny, Stan, Kyle og Eric Cartman dig i hånden på South Park spilleautomaten, som er baseret på den populære amerikanske TV-serie. Udover de fire venner kommer du også til at møde flere af de mest populære personer fra serien: Mrs. Garrison, Wendy, Officer Barbrady, Ike, Randy Marsh og de prut-fikserede canadiske ”komikere” Terrence & Phillip.

South Park spilleautomat

Spilleautomaten er fra den svenske spilleverandør Net Entertainment, som gennem de seneste år konsekvent har udfordret de eksisterende spil-leverandører med masser af nyskabende spil. Det inkluderer f.eks. de enormt populære spil Starburst, Gonzo’s Quest og Twin $pin.

South Park spilleautomaten følger helt i seriens ånd med masser af underholdende og absurde elementer – lige præcist som man kender det fra TV-serien.

Masser af bonus-spil og free spins

Spillet starter med en kendt situation fra serien, hvor Kenny bliver mast under en væltet spilleautomat. Man forventer næsten af høre den klassiske catch-phrase fra serien: ”Oh my god, you killed Kenny”, som dog udebliver.

I spillet møder du som nævnt alle de mest populære figurer fra serien. Det er især underholdende, når Mrs. Garrison erstatter Q-symbolerne ved gevinst eller Mr. Hankey sætter sit ”præg” på spillet ved at lægge brune Wilds på de fem hjul.

4 underholdende bonus spil

Net Entertainment har formået at sætte de fire hovedpersoner fra serien, Kenny, Stan, Kyle og Cartman, i hver deres bonusspil. Bonusspillene åbnes ved at få 2 bonus-symboler samt et tredje bonussymbol, som er specifikt for hver af de 4 bonusspil.

Cartman, Kenny, Stan & Kyle

I bonusspillene sættes de fire helte i scene på en måde, som fuldstændigt matcher deres optræden i serien. Cartman er på jagt efter hippier, mens Kenny skal forsøge at overleve relativt urealistiske farer, mens han løber på vejen. Kort sagt, præcist som du kender det fra serien. Her er de fire bonusspil:

  • Kyle bonus spins
  • Kenny bonus spil
  • Cartman bonus spil
  • Stan bonus spins

Flere mini-spil på spilleautomaten

Udover de ovennævnte bonusspil, har South Park spilleautomaten desuden fire forskellige mini-spil, som alle aktiveres helt tilfældigt og giver dig ekstra wild-symboler. Cartman er, som i serien, selvfølgelig allestedsnærværende og derfor er han også fokus for et af de tre minispil. Helt i South Park seriens ånd, er spilleautomaten ikke bange for at træde nogen over tæerne, og det er Cartman minifunktionen et godt eksempel på.

De tre minifunktioner er:

  • Terrence and Phillip
  • Mr Hankey 
  • Cartman minifunktion med beefcake wilds

Mulighed for stor gevinst

Som det er typisk for spilleautomater fra Net Entertainment, så er der typisk en høj maksimal gevinst. Den maksimale gevinst på South Park spilleautomaten er på 1.250.000 mønter. At gevinsten er i mønter, modsat i mange af vores andre spil med stor jackpot, betyder, at du selv har indflydelse på, hvor meget den maksimale gevinst er i kroner og ører.

Den mindste møntværdi i spillet er 10 øre, som i så fald vil give dig en gevinst på 125.000 kr., mens den højeste møntværdi på 5 kr. kan resultere i en gevinst på 6.250.000 kr.

Den mindste indsats pr. spil på South Park-spilleautomaten er 2,50 kr.

Få 50 kr. at spille med + 2.000 kr. bonus her

Hvis du ikke har en bruger hos MrSpil.dk kan du oprette en konto nu, og få 50 kr. at spille med. Når du indbetaler første gang, fordobler vi beløbet med op til 2.000 kr. ekstra.
Vilkår og betingelser gælder for bonusserne – Læs mere om det her.

Opret konto og få 50 kr. + fordoblet første indbetaling