Spilleautomater på nettet

Online spillemaskiner er vi ret gode til hos MrSpil.dk. Vi har samlet over 70 forskellige, underholdende spilleautomater, som du kan se på listen herunder. Foretrækker du en bestemt slags spilleautomat, kan du se dem opdelt i kategorier i menuen til venstre.

Som ny bruger MrSpil.dk får du udover de mange spilleautomater følgende ekstra:

 • 50 kr. uden indbetaling
 • 100% bonus op til 2.000 kr.
 • 70+ spillemaskiner
 • Underholdende konkurrencer og masser af bonusser

Læs mere om tilbuddet her.

Opret bruger og spil med 50 kr. nu.

Tilbuddet om 50 kr. uden indbetaling og 100% bonus på første indbetaling gælder kun for nye spillere i to måneder efter registrering. Omsætningskrav og bonusvilkår gælder for alle typer bonusser: Extra spins, bonus uden indbetaling og indbetalingsbonusser. Indsatser på forskellige spil bidrager forskelligt til gennemførelse af omsætningskrav. Læs mere om omsætningskrav og spillenes bidrag samt flere detaljer om bonusser hos mrspil.dk i vores bonuspolitik.

Spillemaskiner - Oversigt

Joker Pro
Joker Pro
Jungle Spirit
Jungle Spirit
Mystery Joker
Mystery Joker
Lady of Fortune
Lady of Fortune
Starburst
Spillemaskiner - Starburst
Divine Fortune
Divine Fortune
Gonzo’s Quest
Spilleautomater - Gonzo's Quest
Fruity Friends
Spilleautomater - Fruity Friends
Electric Sam
Electric Sam
Break da Bank Again
Spilleautomat: Break da Bank Again
Foxin Wins Again
Foxin Wins Again spillemaskine
Jackpot Jester Wild Nudge
Jackpo Jespter Wild Nudge slotmaskine
Miss Midas
Spillemaskine: Miss Midas
Rainbow Riches
Rainbow Riches - spilleautomat på nettet
Graveyard Party
Graveyard Party
Mindste indsats: 3 kr. (for 30 linjer)
Maks gevinst: 2.000.000 kr
Neon Staxx
Neon Staxx spilleautomat

Neon Staxx føles som en tidsrejse, der tager dig tilbage til 80'erne. Lyden of musikken er som taget fra en synthesizer eller fra populære film fra 80'erne. Neon-farverne får desuden et vildt comeback og for nogle vil det givetvis føles som at komme hjem. Selv Predator-symbolerne bringer minder tilbage til He-Man og lignende tegnefilm fra 80'erne.

På trods af den 80'er agtige fremtoning, er Neon Staxx spilleautomaten dog toptunet og fyldt med de de nyeste features:

 • Super Staxx = Tilfældigt valgt symboli stakke på et hjul
 • Super Staxx med free spins
 • Free spins

Mindste indsats: 2 kr.
Maks gevinst: 400.000 kr.

Reel Bandits
Reel Bandits

Mindste indsats: 3 kr.
Maks gevinst: 2.000.000 kr.

Chilli Gold
Chilli Gold
Geckos Gone Wild
Geckos Gone Wild
Bars & Bells
Bars & Bells
Cosmic Fortune
Cosmic Fortune

Cosmic Fortune er et action packed spil med nærmest samtlige features, som tidligere er set i spillemaskiner:

 • Avalanche featureTM
 • Free falls
 • 2 x bonus spil
 • 3 X progressive jackpots

I bonusspillet efter free falls tager Cosmic Fortune dig tilbage til spillehallerne i 80'erne og starten af 90'erne. Er du heldig, falder kuglerne ned de rigtige steder og du aktiverer bonusspillet. I bonusspillet kan du vinde 2 jackpots og 3 progressive jackpots.

Mindste indsats: 3,00 kr.
Max gevinst: Progressive jackpot

Spiñata Grande
Spiñata Grande Spillemaskine

Med Spiñata Grande bliver du straks hvirvlet ind i den underholdende mexikanske fiesta. Se om du kan slå Spiñataen i stykker og åbn for ekstra gratis spins, mini-slot bonusspillet eller evt. vinde en større gevinst.

Spilleautomaten byder også på nyskabende kæmpe-symboler, som dækker 2x2 eller 3x3 felter på en gang. Ram disse Colossal-symboler rigtigt og du kan hive en stor gevinst i land, mens du nyder den lækre mariachi-inspirerede musik.

Mindste indsats: 2,00 kr

Steam Tower
Steam Tower spillemaskine
Twin $pin
Twin $pin spilleautomat

Twin $pin er opbygget som en klassisk Las Vegas spilleautomat, og tager dig på den måde tilbage til 80’erne med BARs, klokker, diamanter og alle de klasiske spilleautomats-symboler.

Her stopper det klassiske dog også, for NetEnt har traditionen tro fyldt spillet op med deres velkendte features. Du spiller på hele 243 kombinationer og spilleautomatens specielle feature er Twin Reels, hvor maskinen parrer to hjul, så du får de samme symboler på disse. Denne feature kan under et spin udvides til at involvere 3, 4 eller alle 5 hjul!

Mindste indsats: 2,50 kr.
Maks. gevinst: 1.350.000 kr.

Taco Brothers
Taco Brothers
Wild Panda
Wild Panda
Diamond Tower
Spilleautomaten Diamond Tower
Attraction
Attraction spillemaskine

Tag med elevatoren ned til det hemmelige laboratorium i kælderen. I laboratoriet bliver du udsat for alt, hvad videnskaben kan gøre for underholdningsværdi og vinderchancer.

Videnskab bliver ikke sjovere og mere interessant, end når du ser magnetstrålen trække en hel stribe af wilds på tværs af hjulene.

Det skulle da lige være i det efterfølgende respin, hvor alle wild-symbolerne bliver på deres position, og kan få endnu flere wilds og respins, hvis du er i stand til at fange wild-symboler med magnetstrålen.

 • 10 linjers underholdning 
 • Sticky, magnetic wilds med respin

Mindste indsats: 1,00 kr.
Maks gevinst: 500. 000 kr. + mere med respin

Lost Island
Lost Island spilleautomat online

I Lost Island udforsker du en glemt eksotisk ø i jagten på store gevinster. Øen er dækket af tæt vegetation og oldgamle monumenter og mystiske symboler. I løbet af din udforskning af dette spændende 20 linjers spil får du hjælp af Wild-symboler på alle hjul og multiplier-mulighed på alle spins. Hvert wild-symbol = 1x multiplier op til 5 gange den normale gevinst. 

Du kan også være heldig at få uventet hjælp af 10, 20 eller 30 gratis spins med statiske Wilds.

 • Wilds = multipliers
 • Op til 30 gratis spins

Mindste indsats: 2,00 kr.
Maks gevinst: 2.500.000 kr.

Start den underholdende jagt på gevinster på Lost Island nu!

Wild Water
Wild water spillemaskiner

Wild Water er surf i 70'erne, når det er allerbedst. Hajerne er wild, fyrene er unge og veltrænede, damerne ligeså. Farverne er de helt rigtige. Saml hele surferholdet og vind 200 x din indsats.

Derudover kan du også vinde op til 60 free spins med stacked wilds

Mindste indsats: 2,50 kr
Maks gevinst: 2.000.000 kr.

Wish Master
Wish Master spilleautomater

Wish Master er som taget ud af 1001 nats eventyr. Rejs med til den magiske hule, som er fyldt med skatte – godt gemt væk under Arabiens sand. I hulen finder du lampens ånd ved at ramme et enkelt scatter symbol. 

Featuren med lampens ånd giver dig ti gratis spins, hvor lampens ånd opfylder op til tre ønsker. Ønskerne kommer i form af ekstra multiplikatorer og wildsymboler. Du vinder også endnu flere free spins, når du rammer lampens ånd scatter-symbolet i Wish Master.

Minimum indsats: 2 kr.
Maks. gevinst: 4.500.000 kr.

Lights
Spillemaskiner - Lights

Så er der dømt orientalsk stemming for alle pengene. De kinesiske papirlamper er tændt, ildfluerne flyver rundt og giver dig mellem 2 og fire wilds hvert spin. Scatter er tydeligt inspireret af Yin og Yang-symbolerne og det er med til at sætte prikken over i’et på det asiatiske tema i Lights.

 • 2-4 floating wilds på hvert spin
 • 30 free spins med ekstra wilds

Mindste indsats: 0,90 kr.
Maks gevinst: 900.000 kr.

Magic Portals
Magic Portals - online spillemaskiner

På Magic Portals spilleautomaten får du masser af muligheder for Wilds. På hjul 1 og 5 fem har du to magiske portaler. Hvis symbolerne, der lander i disse, er ens, ændres alle disse symboler på hjulene til Wilds. Hvis symbolerne i de to magiske portaler er Free Spins-symboler, vinder du 10 gratis spins. I løbet af de gratis spins, får du endnu bedre muligheder for at få wilds, og du kan selvfølgelig kan vinde flere gratis spins.

 • Masser af wilds
 • Free spins med ekstra Magic Portals

Mindste indsats: 2,50 kr.
Maks gevinst: 640.000 kr.

Roll the Dice
Roll the Dice spillemaskiner

Roll the Dice er en kombination af et terningespil og en spillemaskine. På fem linjer skal du matche tre ens terninger for at få gevinst. Dine gevinster afhænger af, hvilke terninger du kan matche.

Du kan også vinde adgang til bonusrunden, hvor du kan vinde 10.000 gange din indsats

Mindste indsats: 2,50 kr.
Maks gevinst: 1.000.000 kr.

Big Bang
Spilleautomater - Big Bang

Big Bang er en ret simpel spilleautomat, men alligevel helt fantastisk. Der er alle de almindelige symboler samt et wild-symbol, men det, der gør Big Bang helt speciel er multiplieren, som fordobles hver gang, du vinder. Du har muligheden for at få ganget din gevinst helt op til 32 gange!

 • Op til 32 x multiplier
 • Multiplier fordobles ved hver gevinst

Mindste indsats: 2,50 kr.
Maks gevinst: 1.340.160 kr.

Subtopia
Spilleautomater - Subtopia

Velkommen til en verden under vandet. På Subtopia-spilleautomaten bliver du inviteret inden for i den undersøiske by, hvor du på hvert eneste spin har chancen for at få dine gevinster ganget op med den tilfældige multiplikator-funktion. Du kan også vinde masser af free spins - Dine free spins kan fortsætte i rigtigt længe - afhængigt af dit held. 

 • X2 - X6 multiplier i gratis spin funktion
 • Tilfældig multiplier i hovedspillet - Op til X5

Mindste indsats: 2 kr.
Maks. gevinst: 600.000 kr.

Wonky Wabbits
Online spilleautomater - Wonky Wabbits

Wonky Wabbits er det seneste nye indenfor spilleautomater. Bag den underholdende grafik og lyd, kan det ligne en helt almindelig spilleautomat, men det er det langt fra.

For første gang er du sikret, at få mest muligt ud af dine wilds. Wild-symboler kopieres og sættes ind det sted, hvor du får den størst mulige gevinst. Du kan også vinde på linjer i begge retninger.

I Wonky Wabbits får du:

 • Duplicate wilds
 • Vind i begge retninger

Mindste indsats: 3 kr.
Maks gevinst: 1.950.000 kr.

Xmas Joker
Xmas Joker
Demolition Squad
Spillemaskiner - Demolition Squad

Aldrig har det været sjovere at rive en bygning ned end det er på Demolition Squad spillemaskinen. Det er 40 linjers action med de fem helte og nedrivningsrobotten, som undervejs giver dig følgende hjælpemidler til at at vinde den store gevinst:

 • Op til 50 Free Spins med x3 gevinst
 • Demolition Wilds
 • Almindelige Wilds

Mindste indsats: 4 kr.
Maks. gevinst: 120.000 mønter

Fruit Shop
Fruit Shop - Spilleautomater

Det bedste ved Fruit Shop er helt klart, at der er så mange måder, som du kan vinde gratis spins på. Hver gang du vinder på en linje med 3 eller flere frugter eller 2 eller flere kirsebær, bliver du tildelt mellem et og fem gratis spins med dobbelt gevinst. Jo flere frugter, jo flere gratis spins.

I de gratis spins vinder du flere gratis spins hver eneste gang du har en linje med gevinst!

Udover et rigtigt underholdende spil får du:

 • Masser af gratis spins-muligheder
 • WILDs med dobbelt gevinst

Mindste indsats: 1.50 kr.
Maks. gevinst: 800.000 kr.

Secret of the Stones
Secret Stones - magi i spilleautomater

I Secret of the Stones kommer du på tætteste hold til at opleve magien, som ligger gemt i dyrene og stenen i skoven. De gamle druider hjælper dig undervejs med at udløse potentialet og gevinsterne. Åbner du for Free Spins funktionen, skal du i bonusspillet først vælge, hvilke ekstra kræfter, der skal på spil til dine Free Spins. Og så er du klar til at udløse skovens kræfter i form af multiplikatorer, Wild-tromler og ekstra wild-symboler.

Minimum indsats: 2,50 kr.
Maks. gevinst: 350.000 mønter

Flowers
Spillemaskiner - flowers

Flowers er en superdejlig spilleautomat med masser af sjove blomster og kødædende planter, som helt sikkert vil bringe dig i godt humør. Nyd naturens lyde og summen i baggrunden og slap helt af med denne spilleautomat, hvor du også får:

 • Double-symboler, som tæller som 2 enkelt-symboler. Også på free spins
 • Vind op til 30 free spins med stacked wilds og tredobbelt gevinst

Mindste indsats pr. spin: 3 kr.

Jack Hammer 2
Jack Hammer 2

I Jack Hammer 2 - Fishy Business, som er efterfølgeren til den populære Jack Hammer spilleautomat, dukker Don Crabby og hans håndlangere op under en ceremoni, hvor Jack Hammer hyldes for at have reddet Grand City. De bortfører den smukke sangerinde Pearl og nu er det igen op til Jack Hammer at sørge for at ro og orden bliver genindført i Grand City.

Har du det, der skal til, for at hjælpe Jack Hammer med at redde sangerinden Pearl fra Don Crabby's klør?

 • Spil 99 linjer
 • Sticky Win, hvor tromlerne fortsætter med at spinne, så længe der er en ny gevinstlinje
 • Vind op til 20 free spins med random Wilds

Mindste indsats pr. spin: 5 kr.

Mythic Maiden
Mythic Maiden spilleautomat online

Det kan slåes fast med det samme - Mythic Maiden er ikke for spillere med sarte maver. Skrumpehoveder, kranier og edderkopper venter dig på vejen mod at ramme 3 eller flere scattters, åbne Iron Maiden og vinde gratis spins.

 • Vind 30 gratis spins med 10 x multiplier
 • Wild symboler giver gevinsten gange 3

Mindste indsats pr. spin: 3 kr.

Reel Rush
Reel Rush - spillemaskiner med slik

Reel Rush er et helt fantastisk spil. Når du vinder på en linje, får du automatisk et gratis ekstra spin, hvor der bliver åbnet for endnu flere gevinstmuligheder. Vinder du på det femte re-spin, aktiverer du 8 gratis spins, hvor du har 3125 måder at vinde på.

 • Gratis ekstraspin ved gevinst
 • Vind 8 gratis spins
 • Vind på op til 3125 måder
Robin Hood - Shifting Riches
Robin Hood - Shifting Riches spilleautomater

Robin Hood, hans raske svende og Lady Marion tager dig i denne spilleautomat med på plyndringstogt. Vind på én linje, og få et ekstra spin, hvor hjulene rykker sig en tand til højre, og med øget multiplier op til fem gange din gevinst.

Saml også Robin's pengeposer ind i kisterne, og så snart du har samlet 4 pengeposer i en kiste, åbner du for gratis spins. Det bedste af det hele er, at pengeposerne gemmes til næste gang du spiller - I helt op til et år.

 • Få gratis re-spin efter gevinst
 • Saml pengeposer og vind gratis spins
 • Extra Wild-symbol under gratis spins
Space Wars
Space wars spilleautomater i rummet

Space Wars er af en helt anden verden med fantasifulde figurer på 40 linjer pr. spin. Du kan vinde stort med stacked Wilds på hjul 2 og 4 og ét gratis respin efter en gevinst, som føjes til din oprindelige gevinst.

 • Stacked Wilds
 • Ekstra re-spin efter gevinst
 • Vind op til 400.000 mønter

Mindste indsats pr. spin: 4 kr.

Victorious
Spillemaskiner online - Victorious

Victorious tager dig med tilbage til Romerriget, hvor du skal hjælpe med at erobre verden. Den romerske ørn er Wild - kan du lede legionerne til sejr og store gevinster til dig?

 • Vind op til 25 gratis spins
 • Tre X multiplier under gratis spins
 • Spil fra 2,50 kr. og op pr. spin
Astrodice
Astrodice - online spillemaskiner

Astrodice spillemaskinen tager dig med ud til stjernerne, hvor du skal ramme gevinstgivende kombinationer af terninger. Du kan selvfølgelig også være heldig at starte bonusspillet, hvor din gevinst afhænger af dine evner udi at samle satelitter.

 • Vind 30 gratis spil
 • Start Rock & Roll bonusspillet
 • Vind op til 10.000 gange din indsats
EggOMatic
EggOMatic- spillemaskiner
Jack Hammer
Jack Hammer - spillemaskiner
Mighty Sphinx
Mighty Sphinx spillemaskiner

Hvad ved du om det gamle Ægypten? Nu kan du opleve eventyret på første parket med spilleautomaten Mighty Sphinx, som tager dig med til det gamle Ægypten. Her skal du finde vej gennem ældgamle mysterier og kæmpe dig helt til toppen af gravkammerets pyramide, hvor den store gevinst ligger og venter på en heldig eventyrer.

Falder du af på vej op af pyramiden må du nøjes med en mindre gevinst, men så kan du jo stadig nyde de lækre features i Mighty Sphinx:

 • Vind 10 gratis spins
 • Spil 2 bonusspil
 • Wild & Scatter
Adventure Jack
Adventure Jack spilleautomater
Book of Dead
Book of Dead
Conga Beat
Spilleautomater - Conga Beat
Egyptian Magic
Spillemaskiner - Egyptian Magic
Fair Play
Spilleautomater - Fair Play
Fireworks
Fireworks
Foxin Wins
Foxin Wins spilleautomat
Golden Ticket
Golden Ticket
Grand Crown
Spilleautomater - Grand Crown
Grim Muerto
Grim Muerto
Jack and the Beanstalk
Spillemaskiner - Jack & the beanstalk
Jade Magician
Jade Magician
King Kong
Spilleautomater - King Kong

King Kong behøver nærmest ingen introduktion. I denne spilleautomat tager vi dig tilbage til 1920’ernes New York, hvor du i rollen som King Kong skal forsøge at finde de store gevinster – F.eks. ved at udløse op til 100 gratis spil! Det gør du i King Kong Smash-spillet, hvor du skal styre King Kong og slå flyene ned, mens de sværmer om King Kong på toppen af en skyskraber.
I King Kong spilleautomaten får du disse funktioner:

 • Vind op til 100 gratis spins med King Kong Smash bonusspillet
 • Byt gratis spin til en mystisk gevinst
 • WILD: King Kong går amok
Legend of Terra
Legend of Terra spilleautomat
Merry Xmas
Merry Xmas
Monaco Glamour
Monaco Glamour spilleautomat online
Monte Carlo
Spillemaskiner - Monte Carlo
Prissy Princess
Prissy Princess
Rainbow Charms
Spilleautomater - Rainbow Charms

Vi ved alle, at irerne er heldige, og i denne spilleautomat får du mulighed for at nasse på deres held i denne spilleautomat, som udover irsk soundtrack inkluderer krukker af guld, øl, hestesko, kløvere, Leprichauns (irske alfer) og disse to lækre ekstrafunktioner, som vi håber vil booste din gevinst:

 • Åbn en Heldig Kløver-bonus

 • Vind op til 30 gratis spins

S.M.I.L.E
Spilleautomater - S.M.I.L.E
Sails of Gold
Sails of Gold
Spin the Gold
Spin the Gold spilleautomat
Super Flip
Super Flip
Wild North
Wild North
 
 

MrSpil.dk er meget mere end spilleautomater

Hos MrSpil.dk tilbyder vi dig meget mere end ovennævnte online spillemaskiner. Vi tilbyder dig også mange casinospil og bordspil at vælge mellem plus der er masser af underholdende lynspil, som for manges vedkommende minder om skrabespil. På disse spil er hovedgevinsten som minimum 2 millioner kr., mens du i spil som VIP Black og Lucky Machines kan vinde op til 3.000.000 kr. 

Når du opretter en ny bruger hos MrSpil.dk får du kvit og frit 50 kr. at spille med. Når du laver din første indbetaling fordobler vi den med op til 2.000 kr. i bonus, så du får dobbelt så meget at spille med. 

Opret bruger og spil med 50 kr. nu.

Vilkår og betingelser gælder

Spillemaskiner med jackpots

Når vi taler om spillemaskiner, er vi også nødt til at berøre jackpot-emnet. Spillemaskiner har mere end noget andet spil været med til at gøre jackpotter udbredte både på små lokale spillesteder såvel som i casinomekkaer som Las Vegas og på online casinoer.

Hos MrSpil.dk har vi flere spilleautomater og andre spil, hvor du kan vinde store jackpots. Det kan f.eks. være South Park og Wish Master-spillene.

Du kan se alle vores spil med ekstra store gevinster her.