Spilsøgning
Search results will show as you type

FORDOBL DIN FØRSTE INDBETALING OP TIL 2.000 KR.

Hos MrSpil.dk giver vi dig en særdeles lækker bonus, når du laver din første indbetaling. Vi matcher nemlig din første indbetaling 100% og fordobler det beløb, du har at spille for med op til 2.000 kr. ekstra. Vi kan naturligvis ikke bare forære dig penge, hvorfor du skal lave indsatser for i alt 35 X bonusbeløbet, før du kan udbetale gevinster. Tilbuddet forudsætter at du indbetaler min. 100 kr. og er gyldigt i to måneder. Bemærk også, at spil og indsatser på enkelte spil ikke tæller 100% ifht. omsætningskravene, så husk at læse velkomstbonusbeskrivelsen.

Indbetal og få det samme i bonus:

  • Indbetal 300 kr. – spil med 600 kr.
  • Indbetal 600 kr. – spil med 1.200 kr.
  • Indbetal 2.000 kr. – spil med 4.000 k

Indbetalingsbonussen får du helt automatisk så snart du laver din første indbetaling, så det er let for dig at komme videre til den sjove del – spillene!

FÅ 2.000 KR. BONUS

VILKÅR OG BETINGELSER

Regler og vilkår

Velkomsttilbuddet gælder kun for nye spillere hos mrspil.dk og er gyldig i to måneder fra registrering.

Indbetalingsbonussen på 100% af første indbetaling skal omsættes 35 gange før gevinster kan udbetales. Mindste indbetaling er 100 kr. Maksimal bonus på første indbetaling er 2.000 kr.

Bemærk venligst, at indsatser på de forskellige spil bidrager forskelligt til gennemførelse af omsætningskravene. Læs mere om omsætningskravene og spillenes bidrag i tabellen herunder.

MrSpil.dk Velkomstbonus – 100% bonus på din første indbetaling op til 2.000 kr. hvis ikke andet er anført. Denne bonus gælder kun for indbetalinger på 100 kr. eller mere! Det eneste, du behøver at gøre, er at indbetale penge på din MrSpil.dk konto og du vil øjeblikkeligt modtage din bonus!

Ud over de generelle vilkår beskrevet ovenfor, er “Velkomstbonussen” omfattet af følgende særlige vilkår og betingelser:

”Velkomstbonussen” er begrænset til en bonus per husstand. Aspire Global driver en række casinomærker (“Aspire Globals mærker”) og forbeholder sig retten til at begrænse antallet af velkomstbonuser, som en spiller på følgende måde kan modtage på tværs af Aspire Globals mærker. Ved at modtage velkomstbonustilbuddet hos MrSpil.dk, er du udelukket fra at modtage en velkomstbonus hos andre af Aspire Globals mærker. Ethvert forsøg på at bedrage ledelsen, ved at registrere flere konti inden for Aspire Globals mærker, for at få bonuspenge, betragtes som bonusmisbrug og kan resultere i, at kontoen (e) suspenderes og dine midler fjernes. For liste over Aspire Global mærker.

”Velkomstbonussen” kan ikke kombineres med andre bonusser, kampagner eller tilbud.

”Velkomstbonussen” skal omsættes på MrSpil.dk inden for 61 dage fra den blev indsat på din konto. MrSpil.dk forbeholder sig retten til på hvilket som helst tidspunkt at tilbagekalde enhver velkomstbonus, der ikke er blevet brugt inden for den tilladte periode.

For at forhindre misbrug af vores bonustilbud kræver vi, at du omsætter ethvert bonusbeløb, der er modtaget fra os, 35 gange før nogen del af beløbet eller dermed forbundne gevinster kan udbetales.

Medmindre andet er angivet af MrSpil.dk, så er Velkomstbonussen kun tilgængelig for nye spillere (spillere der ikke har modtaget denne bonus før).

Vores velkomstbonus er automatisk, men der kan være forskellige grunde til, at du ikke har modtaget den, og du kan være nødt til at anmode om den personligt. Kontakt venligst vores supportteam, hvis du ikke har modtaget din automatiske velkomstbonus efter at have foretaget en godkendt indbetaling. Dette kan gøres online, mens du spiller (klik på knappen ”online support”) eller ved at sende en e-mail til . Husk blot at angive dit brugernavn.

Bonus Spil:

Ud over de generelle betingelser, der er beskrevet ovenfor, er alle bonus spil underlagt følgende specifikke vilkår og betingelser:

Alle bonus spil, som krediteres spillerens konto, skal bruges inden for 1 dag fra da tilbuddet blev givet. Ubrugte bonus spil fjernes herefter fra kontoen.

Bonus spil, der modtages som en del af et indbetalingstilbud, betragtes som en bonus, og skal omsættes før eventuelle gevinster kan udbetales. Bonus spillene beregnes som den samlede værdi af gevinster vundet gennem brugen af bonus spil. Den samlede værdi af sådanne gevinster skal omsættes 35 gange, før en udbetaling kan foretages. De generelle omsætningskrav, som er beskrevet ovenfor, gælder.

Spillere, der modtager bonus spil som en del af et indbetalingstilbud, og hæver deres indskud igen, uden at have omsat tilbuddet, mister de bonus spil, der blev optjent i forbindelse med indskuddet, og alle gevinster optjent fra de allerede spillede bonus spil.

MrSpil.dk tror på “CARE” – Customers Are Really Everything. Vi har et suverænt kundeserviceteam, som sidder parat til at hjælpe dig 7 dage om ugen fra kl. 08.00 til 01.00 CET. Tøv ikke med at kontakte MrSpil.dk teamet. Klik blot på Kontakt Os.

Version Dev.247
Sidst redigeret den 13-11-2018.

Ophavsret 2018- Alle rettigheder forbeholdes. Mrspil.dk er et brand ejet af Elec Games Ltd , en virksomhed, som er registreret under dansk lovgivning. Spillene på dette websted fungerer under og drives af AG Communications Ltd, en virksomhed baseret på Malta med registreringsnummer C48328. Virksomheden har hovedkontor på adressen 135, High street, Sliema SLM 1549, Malta, og opererer med fuld licens 11-218965 – udstedt 1.Maj 2012 under Spilleloven Danmark. De spil, der udbydes af isoftbet, er godkendt og licenseret af Alderney Gambling Control Commission, licensnummer: 117C2.
Responsible Online Gaming iTech Labs Game Care Aspire Global NemID