Turneringer

casino turneringer

Vær den bedste – Slå de andre og vind lækre præmier!

Hvis du leder efter spænding og underholdning, så kan MrSpil.dk anbefale dig at holde øje med vores live turneringer. Her vil du finde lige det, som du søger.

Mærk suset:

Konkurrer om førstepladsen med vores andre spillere

Løbende opdatering:

Tjek din og de andre spilleres placering i turneringen. Ranglisten opdateres løbende, så du altid kan se din placering.

Vær den bedste - hold dig i toppen:

På ranglisten kan du se de førende spillere i turneringen og samtidig se, hvor meget du mangler for at komme helt på toppen, hvis du ikke er der endnu.

Vind stort:

Der er altid store gevinster på spil i turneringerne, og placeringerne kan være baseret på dine indsatser, dine point eller dine gevinster.

Nyd de ekstra frynsegoder:

Du kan prøve nye spil som en del af turneringerne, tjene belønningspoint med dine indsatser og nyde spændingen ved at deltage i en af vores live turneringer.

Du kan tilgå vores turneringer via menu-knappen i vores spillelobby eller ved at klikke på et turneringsbanner i spillelobbyenen. Her kan du se de igangværende og kommende turneringer samt se, hvad der skal til, for at deltage i en turnering.

Turneringerne er oftest baseret på enten et specifikt spil som f.eks. Mighty Sphinx eller Fruity Friends, eller på en bestem spiltype som f.eks. spillemaskiner, blackjack eller roulette.