Jackpots

At vinde en stor jackpotgevinst er det vildeste, man kan opleve, når man spiller spilleautomater og casino spil på nettet. Og netop at vinde er der masser af chancer for hos Mr Spil. Vi har nemlig alle de store gevinster, som du kan tænke dig. Lige fra Danmarks største faste jackpot på 10.000.000 kr. til vores topgevinster på to millioner kr., som du kan vinde på et stort udvalg af vores spilleautomater og alle vores lynspil.

Progressive jackpots

Progressive jackpots er rigtigt fede. For hvert eneste spil, tages der en lille smule til den progressive gevinst, som bliver ved med at vokse, indtil en heldig spiller udløser den store gevinst.

Du kan i øjeblikket vinde en progressiv gevinst på en spilleautomat hos MrSpil.dk. Det drejer sig om spillet Millionaires Club III. Som navnet antyder, er det tredje udgave af spilleautomaten, som altså er blevet fornyet flere gange. Det er de færreste spilleautomater, som kommer i flere udgaver, men der er en god grund til, at det er tilfældet for Millionaires Club III. Det er nemlig et rigtigt godt og underholdende spil, som dertil også lokker med en stor progressiv gevinst.

Læs mere om Millionaires Club III her

 


Vind 2.000.000 kr. på én gang

Jackpot - Vind 2 mio. kr.Du kan også vinde 2.000.000 kr. jackpotten på en masse andre af vores spil – faktisk er toppræmien på de fleste af vores spil 2.000.000 kr. Og den gevinst kan du selvfølgelig også altid udløse, hvis du er heldig nok.

Du kan altid se tydeligt i spillet hvad den maksimale præmie er. Enten er det synligt i spillet eller også kan du læse om det, ved at klikke på gevinstoversigten. Held og lykke.

Se lynspillene med 2.000.000 kr. i gevinst

 

Hvordan vil du fejre den store gevinst?

Når man som Mr Spil har Danmarks største faste gevinst på 10.000.000 kr., så synes vi, at det er meget naturligt at overveje, hvordan vi ville fejre det, hvis vi vandt 55.550 kr. udbetalt hver måned i 15 år. Vi har i hvert falde tænkt over det, og prøvet at tage det med i én af vores reklamer.

Som spiller hos Mr Spil skulle du måske også overveje, hvordan du ville fejre det. Herunder kan du se, hvad vi valgte at tage med i vores reklameserie baseret på vores tanker om fejringen af en kæmpe gevinst.