Kampagner og Bonusser

Fordobl din første indbetaling op til 2.000 kr.

Få 100% indbetalingsbonus optil 2.000 kr.

 

Hos MrSpil.dk giver vi dig en særdeles lækker bonus, når du laver din første indbetaling. Vi matcher nemlig din første indbetaling 100% og fordobler det beløb, du har at spille for med op til 2.000 kr. ekstra. Vi kan naturligvis ikke bare forære dig penge, hvorfor du skal lave indsatser for i alt 35 X bonusbeløbet, før du kan udbetale gevinster. Tilbuddet forudsætter at du indbetaler min. 100 kr. og er gyldigt i to måneder. Bemærk også, at spil og indsatser på enkelte spil ikke tæller 100% ifht. omsætningskravene, så husk at læse velkomstbonusbeskrivelsen.

Indbetalingsbonussen får du helt automatisk så snart du laver din første indbetaling, så det er let for dig at komme videre til den sjove del – spillene!

Få 2.000 kr. bonus nu!

Du får selvfølgelig også 50 kr. af os at spille med så snart du har oprettet din konto med NemID. Det kan du læse om lige herunder.

Få 50 kr. uden indbetaling

Få 50 kr. uden indbetaling

 

Lige så snart du opretter en konto giver vi dig 50 kr. spille med - uden indbetaling. Det giver dig mulighed for at prøve vores spil og måske vinde før du laver din første indbetaling. Du kan modtage pengene med det samme du har oprettet din konto med NemID, og så handler det bare om at finde det spil, der er sjovest at spille på.

For at få udbetalt gevinster vundet via denne bonus uden indbetaling, skal du lave en indbetaling samt opfylde vores gennemspilskrav på 50 X bonussen. Vær venligst opmærksom på, at visse spil ikke tæller 100% ifht. gennemspilskravet samt at tilbuddet kun er gældende for nye kunder i to måneder efter registrering. Der kan maksimalt vindes 1.000 kr. med gratis spins eller en bonus, der ikke kræver indbetaling. Læs MrSpil.dks velkomstbonusbeskrivelse for alle detaljer.

Få 50 kr. nu

Andre bonustilbud

Hvis der er noget, du kan være helt sikker på, så er det, at vi hos Mr Spil sætter rigtigt stor pris på dig. Derfor sørger vi også for, at du modtager en masse spændende tilbud, bonusser og konkurrencer fra MrSpil.dk på din email. Husk dog, at du, som altid med vores bonuser, skal huske at læse vores bonusvilkår, hvor du kan læse om vores bonusvilkår og omsætningskrav. Herunder kan du læse mere om de forskellige typer bonus, som du vil modtage fra os.

Indbetalingsbonusser

Indbetalingsbonusser er ret simple – vi tilbyder dig en indbetalingsbonus mellem 10 og 100% - somme tider er der et krav til minimumsindbetaling eller du skal måske aktivere din bonus via en bonuskode hos vores kundeservicechat. Det fremgår klart af emailen, som vi sender til dig.

Cash back

Når du modtager et tilbud om Cash back, betyder det, at vi tilbyder dig en bonus, hvis du taber. Nogle gange er det baseret på et enkelt spil – andre gange på alle vores spil, men det fremgår af den email, som vi sender til dig. Det er et rigtigt godt tilbud til dig, så selv hvis du taber, mens du spiller hos Mr Spil, giver vi dig noget tilbage igen.

Turneringer

Casinoturneringer er altid sjove, for det handler ikke om du vinder på spillene eller ikke, men om at være den spiller, der ligger nummer 1. Det er meget forskelligt, hvad turneringerne går ud på, men du kan være sikker på, at der er mere end én præmie – og du kan jo også vinde på spillene ved siden af. Du kan læse mere om turneringer hos MrSpil.dk her.

Lodtrækninger

Lodtrækninger er rigtigt lette at forklare. Det handler om at få så mange lodder som muligt, og så trækker vi en vinder. Jo flere lodder, du har sparet sammen, jo større chance har du for at vinde. Men du kan jo også være heldig at vinde, selv om du kun har ét lod. Du bestemmer selv, hvor mange vinderchancer du vil have.

Nye spil

Hos Mr Spil arbejder vi også rigtigt hårdt på at give dig flere og flere spil at vælge mellem, og når vi lancerer et nyt spil, vil vi selvfølgelig rigtigt gerne fortælle dig om det. Derfor afholder vi også specielle konkurrencer og giver dig ekstra bonusser, når vi sender et nyt spil ud. Husk at holde øje med din email, så du ikke går glip af tilbuddene.

Brug af Bonuskoder

Hvis du har en bonuskode til Mr Spil skal du selvfølgelig huske at bruge den, da det oftest giver dig et endnu bedre bonustilbud. Det er ikke nødvendigt at bruge en bonuskode, for at modtage velkomstbonussen hos MrSpil.dk.

Hos MrSpil.dk benytter vi typisk bonuskoder, som du skal aktivere via en chat med vores kundeservice inden du laver din indbetaling, som vi oftest benytter i forbindelse med en konkurrence eller kampagne. 

Er du i tvivl, spørg vores kundeservice. Det kan oftest også betale sig at besøge vores kundechat, selv om du ikke har en Mr Spil bonuskode – De kan sikkert hjælpe dig alligevel.

Registrer konto i tre lette trin

Åbn konto her