Wild Water spillemaskine – Det er sommer hos MrSpil.dk

Udgivet af Morten mandag d. 26. maj 2014

Wild Water - header

Det er ikke altid det danske sommervejr er til sol, strand og surfing. Men det er dog svært at gøre noget ved det, med mindre sommeren byder på en tur til et sted, hvor der er mere garanti for sol. Skulle det dog vise sig, at din sommer ikke lige byder på høj sol og sommer, så har du nu heldigvis muligheden for at se masser af strand, surf og lækre strandhugs i bar, trimmet overkrop eller bikini og badedragt på den nye Wild Water spillemaskine.

Spillemaskine ved stranden? Er det sikkert?

Ja. Det er helt sikkert, og du skal helt sikkert ikke bekymre dig om underholdningen. Wild Water spillemaskinen tager dig nemlig med til stranden i bedste 70’er stil med til stranden samme med de 5 surferbumser. Du kender dem måske ikke endnu, men du kommer helt sikkert til at synes rigtigt godt om dem, når de slænger sig i solen, mens du høster gevinsterne.

Wild water spillemaskine
 

Der er nemligt masser af muligheder for store gevinster, når de gevinstgivende symboler er samlet i blokke, og netop disse blokke er også hvad du skal samle på, for at vinde en af de to bonusser; Surf’s up eller Surf Team bonus. Surf’s up bonussen aktiveres ved, at du rammer et miks af de fem symboler på de fem hjul. Det giver 20 x gevinsten, men det batter for alvor, hvis du rammer lige præcist én af hver af de fem surfer-symboler. Så snupper du nemlig stille og roligt 200 x din indsats igen. Og uanset om din indsat er stor eller lille, er det absolut ikke at komse af. Spillemaskinen har naturligvis også Free spins og et wild-symbol, som i dette surferparadis selvfølgelig er en haj. I free spins er wild-symbolet automatisk udvidet til at dække hele den tromle de lander på – Absolut ikke dårligt. Hvad der heller ikke er dårligt er vores udvalg af spil. Vi har masser af underholdende spil til dig - tag f.eks. et kig på vores liste over spillemaskiner her. Der var mange, ikke? Derfor er vi ret sikre på, at du kan finde mindst én, som du er helt vild med.

Ny spiller? Få en lækker start-bonus

Hvis du er en ny spiller hos MrSpil.dk, så har vi et godt tilbud til dig. Du kan nemlig få 50 kr. bonus til at prøve vores spil med – helt uden krav om indbetaling. Det er dog ikke slut på det gode tilbud med det - når du har lavet din første indbetaling, fordobler vi automatisk indbetalingen med op til 2.000 kr. ekstra. Det betyder, at der er dobbelt så meget underholdning for pengene og det er selvfølgelig uden at tælle de 50 kr. bonus med. Der gælder bonusvilkår for begge bonusser – dem kan du læse her. Klik her for at åbne en gratis konto og få masser af ekstra underholding med 50 + 2.000 kr. bonus