Vinderne af vinter-solrejser er fundet!

Udgivet af Morten onsdag d. 6. februar 2013

Vinter solferie-lodtrækning slutter - vinderne er

Så har vi fundet de heldige vindere i vores vintersolferie-lodtrækning. Alle vores spillere har modtaget et lod for hver gang, de har indbetalt 200 kr., og vi har trukket de følgende heldige vindere af fire rejsegavekort:

Førstepræmie: 25.000 kr. rejsegavekort - Esa P.
2. præmie: 15.000 kr. rejsegavekort - Patricia L.
3. præmie: 10.000 kr. rejsegavekort - Marko L.
4. præmie: 5.000 kr. rejsegavekort - Kirsi N. 

Vi håber I får en fantastisk ferie. Hvis I har lyst til at sende os feriebilleder, bliver vi selvfølgelig glade – og måske en lille smule jaloux. :) Vinderne af 5. - 10. præmien får som lovet tilsendt en overraskelsespræmie, som består af.... En overraskelse. De heldige vindere må vente til præmien ankommer, med at se, hvad det er, men vi er ret sikre på, de vil synes godt om om præmien.

Vinderne af overraskelsespræmierne er:
Veli-Matti M., Tea P., Sari K., Hedy N., Yenilmez S. og Sirkka K.

Vi har også valgt at trække en ekstra bonusvinder, som også får tilsendt en overraskelsespræmie: Poul H.

Stort tillykke til alle 11 vindere fra alle os her hos Mr Spil.

Vi glæder os til at høre mere om, hvor I rejser hen og hvad I synes om overraskelsespræmierne. Du kan skrive til os på vores Facebook-side, Twitter eller Google+:

 

 

Alle vinderne bliver kontaktet af vores kundeservice i dag via telefon eller e-mail. Hvis du har vundet og ikke er blevet kontaktet, kan du kontakte os på vores Facebook-side eller via vores kundecenter. Mange tak til alle jer, som deltog i Vintersol-konkurrencen – Husk at holde øje med vores næste konkurrence. www.mrspil.dk