Ny jackpot spilleautomat Millionaires Club III - Vind stor jackpot

Udgivet af Morten fredag d. 14. februar 2014

Millionaires Club billedeHvis du er til spilleautomater med store jackpots, så er der nu endnu flere grund til at besøge MrSpil.dk. Vi har netop fået den populære spilleautomat Millionaries Club 3 i stalden, hvor du kan vinde kæmpe, progressive jackpots – helt skattefrit. Du kan læse mere om vores spilleautomater her Spilleautomaten er fyldt med diamanter, guld og alt hvad du ellers forbinde med millionærer: Yachtes, lækre palæer, store limousiner og huskede vi at sige diamanter?

Jackpots på over 20 millioner

Millionaires Club III er den tredje spilleautomat i rækken af den populære serie, som gennem tiden har givet rigtigt store jackpot-gevinster til heldige spillere. Den største jackpot, som er vundet gennem  tiden på spilleautomaten er på hele 2.866.319 euro og altså godt 21 millioner kr. til den heldige vinder i 2013. Den næststørste jackpot, som er vundet på Millionaires Club III var på lige knap 20 millioner kroner. Når jackpotten er vundet starter den på 175.000 euro og den gennemsnitlige jackpot gevinst på spilleautomaten er lige omkring 11 millioner kr., så selv om du ikke vinder den helt store jackpot, er det absolut en jackpot der er værd at vinde – Og det inkluderer selvfølgelig masser af underholdning undervejs.

Jackpot spilleautomaten Millionaires Club 3

Du kan læse mere om Millionaires Club III eller prøve spillet herunder med 50 kr., som du får, så snart du har oprettet en bruger i tre lette trin. Du får også fordoblet din første indbetaling med op til 2.000 kr. i bonus. Bonusvilkår gælder for bonusserne – Læs mere her.

Få 50 kr. og spil Millionaires Club III nu

  1. Opret bruger, få 50 kr. og gå til spillet
  2. Få fordoblet første indbetaling med op til 2.000 kr. bonus

Andre jackpots hos MrSpil.dk

Hos MrSpil.dk kan du også vinde masser af andre jackpots. Alle vores lynspil og mange spilleautomater har f.eks. en jackpot på 2.000.000 kr. mens du på spilleautomaten Macau Nights kan vinde helt op til 10.000.000 kr. i jackpotten. Du kan se alle vores spil med jackpots her. Hos MrSpil.dk får du 50 kr. at spille med som ny bruger og dobbelt op på din første indbetaling med helt op til 2.000 kr. ekstra i bonus.