Hjælp Mr Spil Støtte op om Danmarks Indsamling 2013

Udgivet af Morten fredag d. 25. januar 2013

Støt Danmarks Indsamling

Hos Mr Spil har vi valgt at støtte op om Danmarks Indsamling 2013, hvor vi rigtigt gerne vil sende en stor donation af sted. Da Mr Spil slet ikke ville eksistere uden dig og alle vores andre spillere, har vi besluttet, at det er jer, som skal bestemme, hvor meget vi skal donere til Danmarks Indsamling.

Derfor donerer vi 10 kr. hver eneste gang I har lavet indsatser svarende til 1.000 kr. uanset om i vinder på spillene. Eller taber – den risiko er der jo også. Danmarks Indsamling er den eneste sikre vinder i denne indsamling. Vi er dog sikre på, at der er masser af held og god karma til alle, der hjælper til.

Derfor håber vi naturligvis også, at I vil være med til at støtte op om dette tiltag og være med til at sikre en stor donation til Danmarks Indsamling. Det startede allerede i går morges og fortsætter helt til d. 6. februar kl. 23:59. Du kan hjælpe ved at spille for rigtige penge vores casino spil, lynspil eller enarmede tyveknægte.

Har du lyst til at dele indlægget, siger vi mange tak for hjælpen - Det er der sikkert også mange andre der gør

Gevinster

Vi har måttet skære lidt ned på præmierne for at kunne donere mere, men for at vise, at vi sætter pris på jer, der øger vores donation mest, vil vi gerne belønne de tre spillere, der laver indsatser for mest, med et gavekort til en romantisk middag. Den kan jo evt. benyttes i forbindelse med Valentines Day d. 14. Februar. Læs alt om vores indsamling her, hvor du også kan følge med i udviklingen via jævnlige opdateringer.

Vind en rejse som sidevogn

Samtidig med, at du kan støtte Danmarks Indsamling, kan du naturligvis også deltage i vores konkurrence, hvor du kan vinde rejser for i alt 55.000 kr. Vi trækker lod om 4 rejsegavekort og 6 overraskelsespræmier og du modtager et lod for hver 200 kr. du sætter ind på din konto. Læs mere her

Du får også velkomstbonus

Selv om vi donerer til Danmarks Indsamling og trækker lod om rejser, skal du naturligvis ikke snydes for din bonus. Har du endnu ikke sat penge på din Mr Spil-konto, giver vi dig stadigvæk dobbelt op på din første indbetaling. Vi giver dig op til 2.000 kr. ekstra at spille for – læs meget mere her. Eller opret en konto med det samme og hjælp os med vores indsamling.

Læs meget mere om Mr Spil på Mr Spils hjemmeside