Ny spilleautomat i 3D: Spil Cubis hos Mr Spil

Udgivet af Morten tirsdag d. 16. oktober 2012

Den 3. oktober lancerede vi hos Mr Spil en helt ny type online spilleautomat, hvor selve spillet foregår i 3D. Som spiller kan du altså vinde med en gevinstkombination i 3 retninger på i alt 15 linjer. Når du vinder, forsvinder den vindende kombination og bliver erstattet af nye blokke, som giver dig ekstra muligheder for at vinde.

Spilleautomat på nettet Cubis - Mr Spil

 

Men det er næsten for besværligt at forklare - Det letteste er faktisk, hvis du klikker på videoen herunder og ser vores videodemonstration af vores spilleautomat Cubis. Læg også mærke til, at der i spillet findes forskellige bonus-blokke, som kan flerdoble din gevinst - Og 6-dobler du for eksempel gevinsten, så er der lige pludselig en seriøs tilbagebetaling at hente.

Video: Cubis spilleautomat hos Mr Spil.dk

Opret konto og spil Cubis

Hos Mr Spil.dk er du altid berettiget til vores 100% bonus på første indbetaling op til 2.000 kr., når du opretter en gratis konto. Klik her for at oprette en gratis konto og spille Cubis. Du kan læse vilkår og betingelser for bonussen her Hvis du har en konto og ønsker at gå direkte til spillet, kan du klikke her.

Guide til at oprette konto med NemID

Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal oprette en konto hos Mr Spil ved hjælp af dit NemID, kan du se Mr Spils video guide her Du kan også se en oversigt over alle Mr Spils tilbud og kampagner her

Gå til forsiden af Mr Spils blog