Spil 3 Nye Spilleautomater hos MrSpil.dk

Udgivet af Morten fredag d. 31. januar 2014

Vi er kun lige startet året hos MrSpil.dk, men allerede nu har vi åbnet op for 3 nye spilleautomater. Det drejer sig om følgende spil:

  • Big Bang
  • Fisticuffs
  • Subtopia

Læs mere om de nye spil herunder eller læs om spilleautomater hos MrSpil.dk og velkomsttilbuddet hos MrSpil.dk her. Du kan også se listen med alle vores nye spil.

Tag en tur i det ydre rum med Big Bang

Billede af Big Bang spilleautomat

Big Bang er en helt ny spilleautomat fra vores populære leverandør NetEnt, som denne gang har fokuseret på det ydre rum som tema. Du bliver taget med på en tur ud blandt ukendte planeter i jagten på gevinster og underholdning.

Gang din gevinst med 32 i multiplier

Det helt specielle ved Big Bang er uden tvivl den stigende multiplier-funktionen. Hver gang du vinder på et spin, fordobles multiplieren for dit næste spin. Når du har vundet på et spin, får du således X2 på din gevinst på næste spin. Vinder du også på dette spin, får du X4 på næste spin, derefter X8 og så fremdeles indtil den maksimale multiplier på X32. Det er en spilleautomat, som producenten forventer sig meget af, hvilket man også kan se i pressemeddelelsen, som blev sendt ud i forbindelse med lanceringen af spillet. Du kan læse den her (på engelsk). Det siges, at ingen kan høre dig skrige i rummet, men hvis du vinder en stor gevinst på Big Bang, er vi ret sikre på, at det kan høres.

Hop i bokseringen med Fisticuffs

Spilleautomaten Fisticuffs

Der er ingen grund til at gå rundt om den varme grød. Fisticuffs er simpelthen et helt fantastisk underholdende spil, med hele tre forskellige Wilds, expanding wild feature og gratis re-spins. Og samtidigt vinder du i begge retninger på denne spilleautomat, som tydeligt har fundet inspiration i bokseringen.

3 wild-funktioner

Der er som sagt tre Wild-funktioner i spillet:

  • Straight wild på det midterste hjul
  • Diagonal Wild på hjul 2 & 4
  • Stacked Wild på hjul 1 & 5

Og desuden – får du straigh og diagonal wild på samme tid, bokses diagonal wild til det andet hjul. Du får her et et ekstra Wild-symbol plus et gratis re-spin, hvor wilds bliver på deres plads. Opret en konto hos MrSpil.dk og få 50 kr. til at spille Fisticuffs med samt op til 2.000 kr. bonus på første indbetaling – Klik her. Bonusvilkår gælder – Læs det her.

Subtopia – Oplev en helt anden verden under vandet

Subtopia spilleautomat

Subtopia er tydeligvist inspireret af Jules Vernes klassiske bog, en verdensomsejling under havet, og der er ligesom i bogen, masser at holde øje med:

  • Tilfældige multiplikatorer i hovedspillet fra X1-X5
  • Gratis spins indtil dødningehovedet rammer for 4. gang på hjul 5
  • Scatter og Wilds
Du kan forvente masser af undeholdning i dette spil.

Åbn konto og få 50 kr. at spille med

Du kan oprette en konto i vinduet herunder og prøve Subtopia (og alle de andre spil) i vinduet herunder med 50 kr., så snart du har oprettet en konto. Du får også op til 2.000 kr. ekstra, når du laver din første indbetaling. Bonusvilkår gælder for begge bonusser – Læs mere her.