Smadr løs med den nye King Kong Spilleautomat

Udgivet af Morten mandag d. 12. november 2012

Fruity Friends Spilleautomat - Få 2.000 kr. bonusHos Mr Spil har vi netop lanceret vores nye spilleautomat baseret på King Kong. Det er ikke bare en klassisk spilleautomat med 25 linjer, for bonusrunderne er helt nyskabende.

Er du så heldig at ramme bonusrunden skal du hjælpe King Kong med at klatre op på spidsen af tårnet på en skyskraber og forsøge at slå fly ned i et miljø, der er som taget ud af New York i 1930'erne.

Da vi lavede video demoen af King Kong, var vi faktisk så heldige at vinde 50 gratis spins i bonusrunden. Faktisk vandt vi også 50 ekstra gratis spins med de første gratis spins, så demonstrationsvideoen er blevet lidt længere end normalt.

Det er i øvrigt rigtigt sjovt at forsøge at få King Kong til at slå flyene ned.

Se Videoen eller prøv selv

Find popcornene frem, læn dig tilbage og nyd videoen herunder. Eller du kan selvfølgelig også bare prøve spillet selv med det samme. Har du en konto hos Mr Spil kan du logge ind her og gå direkte til King Kong-spillet eller du kan oprette en gratis konto med NemID. Husk du får op til 2.000 kr. i bonus på første indbetaling hos Mr Spil.

2012 Grand Slots - 180.000 kr. spilleautomat-turnering

I denne uge er vi i gang med den tredje kvalifikationsrunde til vores spilleautomatsturnering 2012 Grand Slots, hvor du kan vinde 75.000 kr. i førstepræmie ud af gevinster for 180.000 kr. i alt. I hver af de fem kvalifikationsturneringer finder vi 10 deltagere til finalen, hvor der skal fordeles 50 præmier. Læs mere om 2012 Grand Slots på vores kampagneside

2012 Grand Slots - Spilleautomat-turnering hos Mr Spil

Gå til forsiden af Mr Spils blog