Sådan vinder du et års forbrug af kaffe

Udgivet af Morten tirsdag d. 19. marts 2013

Vind et års forbrug af kaffe

Kunne du tænke dig et års forbrug af kaffe - eller kender du nogen, du gerne vil overraske med et års forbrug af kaffe, så er du kommet til det helt rigtige sted. Lige nu, kan du nemlig vinde et års forbrug af kaffe ved at synes godt om Mr Spil.dks Facebookside herunder.

En af vores Facebook-venner, Peter, foreslog at vi lavede en konkurrence, hvor man kunne vinde et års forbrug af kaffe, og det syntes vi faktisk var alle tiders idé. Derfor trækker vi lod om et års forbrug af BKI kaffe, når vi når 150 personer, der synes godt om os på Facebook. Du kan deltage ved at synes godt om herunder (hvis du ikke allerede gør det).

 

Del og hjælp os nå 150

Vi håber du vil hjælpe os med at dele indlægget eller MrSpils facebook-side med dine venner, så vi hurtigt når 150 synes godt om'er, og vi kan trække en vinder. Du kan dele indlægget lige herunder, og samtidigt kan du jo lige fortælle dine venner om vores 2.000 kr. bonus til vores spændendende casino spil og spilleautomater med masser af jackpots - Hvis du altså har lyst :) Vi trækker lod, så snart vi når 150 likes og offentliggør vinderen på vores Facebook-side. Du skal være fyldt 18 år og bosat i Danmark, for at vinde præmien. Husk, hvis du har en god idé, så del den med os på Facebook, og det kan være dit forslag vi vælger næste gang.

Så fandt vi en vinder

I dag (d. 16 maj 2013) nåede vi 150 likes på Facebook, og det betyder at vi skal have trukket en vinder blandt alle jer, som deltog. Vi trak lod og navnet der kom op af posen blev..... Annemarie Oreskov - Stort tillykke fra Mr Spil. Vi sørger for at tage kontakt til Annemarie hurtigst muligt, så vi kan få sendt kaffen af sted. Mvh. Mr Spil-teamet