Så dyrt er det at være Spiderman

Udgivet af Morten torsdag d. 18. juli 2013

Vi kender alle sammen Spiderman, men hvor mange af os tænker egentlig over, hvad det reelt set koster at være superhelten Spiderman? Ikke nok med, at ”arbejdet” ofte foregår om natten og du derfor skal sove på andre tidspunkter, men som en anonym superhelt, er det ret svært at få penge for kampen mod forbryderne. Det betyder, at du naturligvis også skal have et arbejde, så du har mulighed for at betale dine daglige udgifter. Du skal selvfølgelig have mad og drikke – ellers duer helten ikke – og derudover skal der tænkes på hverdagstøj, Spiderman-kostume, udgifter til kæresten, et sted at bo og mange andre ting.

Så hvad koster det egentligt at være Spiderman?

De tanker har den amerikanske side Mashable også gjort sig og herunder kan du se deres vurdering af, hvad det kostede at være Spiderman i 1962 og hvad det koster i dag.

Grafik af hvor meget det koster at være Spiderman 
Kilde

Bliv Spiderman for en dag af gangen

Hvis du har lyst til at være Spiderman, koster det dig i dag altså hele $83.908 hvilket svarer til knap en halv million kr. - helt præcist 485.827 kr. Det er der ikke mange mennesker, der lige har liggende,  men så er det jo heldigt, at du kan blive Spiderman for én dag af gangen her hos Mr Spil ved at spille på Spiderman-spilleautomaten med hele 3 progressive Marvel jackpots. Er du ny hos Mr Spil, får du endda 50 kr. at spille med + 100% bonus på maks. 2.000 kr. på din første indbetaling. Læs vilkårene for bonusserne her Spiderman-spilleautomaten er en 25-linjers automat med Spiderman wild-symbol og gratis bonusspil ekstra gevinst og så har du hele tiden chancen for at udløse en af de tre progressive Marvel jackpots. Du kan spille Spiderman i vinduet lige herunder. Log ind eller åbn en konto og gå i gang

Du kan selvfølgelig også læse mange flere nyheder fra Mr Spil eller dele med dine venner på knapperne herunder