Prøv 5 nye NetEnt spilleautomater hos MrSpil.dk

Udgivet af Morten torsdag d. 7. november 2013

Billede af de 5 nye NetEnt spilleautomater: Reel Rush - Mythic Maiden - Robin Hood - Victorious - Space Wars

I starten af oktober præsenterede vi 6 nye spilleautomater fra NetEnt hos MrSpil.dk. De har været vildt populære og derfor er vi rigtigt glade for, at vi nu kan præsentere endnu 5 NetEnt spilleautomater:

  • Reel Rush
  • Robin Hood
  • Victorious
  • Space Wars
  • Mythic Maiden

Du kan læse mere om de 5 nye spilleautomater fra NetEnt herunder, eller du kan oprette en ny bruger hos MrSpil.dk, få 50 kr. at spille med og fordoblet første indbetaling med op til 2.000 kr. ekstra i bonus. For både de 50 kr. og første indbetalingsbonussen gælder MrSpil.dks bonusvilkår og omsætningskrav, som du kan læse om her.

Reel Rush

Billede af Reel RushReel Rush er en speciel spilleautomat, som er fyldt med søde sager og frugter - Og hvem kan ikke lide frugter og søde sager?

Hver eneste gang du vinder på én eller flere linjer, får du et gratis re-spin, hvor der bliver åbnet op for endnu flere gevinstmuligheder. Og der er rigtigt mange linjer at vinde på.

Får du gevinst på det 5. re-spin i træk, modtager du 8 gratis spins med hele 3.125 måder at vinde på!!!

Robin Hood

Billede af Robin HoodRobin Hood og hans raske svende tager dig med på tur i Sherwood-skoven på denne spilleautomat, som har det hele. Hver gang du vinder, rykker hjulene sig en række mod højre, og du får et ekstra gratis spin med multiplier på helt op til 5x gevinsten.

Samler du 4 pengesække i kisterne i bunden af hjulene, starter du runden med gratis spins. Hvis du ikke samler pengesække nok på én dag, så skal du ikke ærgre dig – De gemmes nemlig i helt op til et år efter dit sidste spil!

Vinder du gratis spil, er der selvfølgelig også ekstra Wild-symboler.

Victorious

Billede af spilleautomatn Victorious med Romersk temaEr du til romerriget, er denne spilleautoma, hvor den romerske ørn er Wild-symbol, lige i øjet for dig.

Spil med Cæsars centurioner og legioner og vind helt op til 25 gratis spins, hvor gevinsterne tredobles.

Erobr den kendte verden sammen med romerne i denne fantastiske spilleautomat. S.P.Q.R.

Space Wars

Billede af Space Wars spilEr du til stacked Wilds, gratis ekstra spins og sære, sjove rumvæsner, så er du kommet til det rigtige sted og kan roligt læse videre. I Space Wars kan du vinde store gevinster, og hver gang du vinder på en linje, får du et ekstraspin helt automatisk og gratis.

Skal du med en tur i rummet?

Så prøv Space Wars nu!  

Mythic Maiden

BIllede af Mythic MaidenLad os sige det med det samme. Mythic Maiden er IKKE for sarte sjæle.

Men afskrækker skrumpehoveder, korsedderkopper og kranier dig ikke, venter et spil fyldt med spænding, Wild-symboler og gratis spins med multiplikator op til 10x din gevinst.

Forhåbentlig kan du også veksle det til en rigtig stor gevinst - Chancen er der i hvert falde.

Tør du tage på en rejse med Mythic Maiden?

Alle spil samlet et sted

Hvis du ikke har set det endnu, har vi lavet en helt ny oversigt over alle vores forskellige spil hos MrSpil.dk. Fremover vil du kunne finde en oversigt over f.eks. alle vores spillemaskiner og casino spil. Er du mest af alt til spillemaskiner, hvor du kan vinde gratis spins, så kan du se dem her.