Premiere på det nye Wolverine-spil

Udgivet af Morten tirsdag d. 23. juli 2013

På fredag d. 26. juli er der officielt biograf-premiere på den helt nye action-film Wolverine med Hugh Jackman. Det fejrer vi hos Mr Spil ved at have premiere på den helt nye spilleautomat, som netop er baseret på Wolverine. Den nye spilleautomat bliver dermed endnu en spilleautomat hos Mr Spil, som er baseret på Marvels tegneseriefigurer og du kan spille på den allerede nu.

Promotions og lodtrækninger

I forbindelse med lanceringen af den nye Wolverine spilleautomat, så har vi selvfølgelig også sørget for, at vi har en masse promotions til dig: Torsdag: 25% bonus på din første indbetaling på over 300 kr.

Fredag: 25% bonus på første indbetaling over 300 kr.

Lørdag: Lodtrækning om 20.000 kr. 10 spillere får hver sin del af bonuspengene & du får et lod for hver 100 kr. du satser på Wolverine

Tirsdag: Lodtrækning Husk at læse vores bonusvilkår Så husk at holde øje med denne blogpost, Mr Spils Facebook-side eller vores Google+ side, så du kan holde dig opdateret med Wolverine-bonusserne.

Billede af Wolwerine-spilleautomaten med Wild-symboler in action

Spilleautomaten er baseret på Marvels tegneseriehelt Wolverine, som du sikkert også kender fra X-men filmserien, og som nu har fået sin helt egen film. Det er selvfølgelig ikke den første Wolverine-film, men lad os i hvert falde håbe, at denne gang bringer mere succes end den mindre vellykkede X-Men Origins: Wolverine. Læs mere om den nye Wolverine-film på IMDB. Herunder kan du også se Wolverine-traileren – eller du kan gå i gang med at spille Wolverine i bunden af denne blogpost eller ved at logge ind hos Mr Spil.    

Få 50 kr. at spille med & op til 2.000 kr. bonus

Er du ny hos Mr Spil, så er det bare om at komme igang og få 50 kr. at spille med, så snart du har oprettet en ny bruger. Og vi giver 100% bonus oven i din første indbetaling, så du får dobbelt så meget at spille med - helt op til 2.000 kr. EKSTRA. Læs Mr Spils bonusvilkår her

Info om Wolverine-spilleautomaten

På Wolverine kan du spille op til 50 linjer af gangen med en indsats for så lidt som 50 øre pr. spillet linje, og udover de mange linjer med masser af gevinster, får du alt hvad du forventer af en lækker, moderne spilleautomat:

  • 5 hjul - 50 linjer
  • Action stacked Wilds
  • Gratis spins med dobbelt gevinst