Nyt Glamour spil på nettet

Udgivet af Morten tirsdag d. 15. oktober 2013

Disse spil er ikke længere tilgængelige hos Mr Spil.

Glamour er den længst løbende serie på dansk TV, og selv om der er delte meninger om serien om familien Forrester og dens intriger, oplevelser og udskejelser i den amerikanske modeverden, tager serien nu endnu en uventet drejning; Glamour bliver nu udgivet som spilleautomat hos MrSpil.dk, så nu kan alle (over 18 år) få lov til komme med helt ind i seriens univers sammen med de smukke unge mennesker.

Billede af Glamour spillet

Spilleautomaten inkluderer den velkendte musik fra serien, som du sikkert kender til fingerspidserne, og masser af videoklips fra serien gennem tiderne. Læg dertil det flotte Memory Lane bonusspil og op til 30 Love Triangle gratis spins og det kan ikke gå galt i dette spil.

Få 50 kr. at spille med - 25 linjer på spil for 2,50 kr.

Billede og link til BonusvilkårDu kan spille 25 linjer af gangen med så lidt som 10 øre pr. linje og vinde op til 10.000 gange din indsats. Og det bedste af det hele er, at du kan prøve spille lige herunder – Både som gratis spil eller med rigtige penge. Er du ny hos MrSpil.dk giver vi dig 50 kr. at spille med og fordobler din første indbetaling op til 2.000 kr, så der er masser af ekstra spilletid i dette spændende spil. Læs vores bonusvilkår her til højre.

Prøv også det spændende Glamour Lynspil

Kan du lide spilleautomaten eller er du bare helt vild med Glamour, så prøv også vores Glamour Lynspil med de samme kendte karakterer fra din favoritserie. Match det vindende billede og vind op til 10.000 gange pengene igen.

Glamour spil på nettet

Opret en konto hos MrSpil.dk, få dine bonusser og spil bores sjove og underholdende Glamour-spil. Held og lykke