Endnu flere nye NetEnt Slots til dig

Udgivet af Morten lørdag d. 11. januar 2014

Billede med de 5 nye NetEnt spil

Til at starte året på, har vi fået endnu flere NetEnt slots at tilbyde dig. Helt præcist har vi fået 5 nye slotmaskiner fra populære NetEnt, og her kan du læse mere om de fem nye slots

  • Fruit Shop
  • Lucky Angler
  • Thief
  • Demolition Squad
  • Secret of the Stones

Du kan selvfølgelig også se alle de nyeste spil i vores oversigt over nye spil. Foretrækker du at se spillene i action i stedet for, kan du prøve alle spillene gratis ved at oprette en gratis konto. Du får også 50 kr. at spille med og vi fordobler din første indbetaling med op til 2.000 kr. ekstra i bonus. Opret en konto på 2 minutter og prøv de nye NetEnt slots helt gratis. Der gælder bonusvilkår og omsætningskrav for alle MrSpil.dks bonusser. Læs mere her.

Fruit shop - saml frugter og vind

Billede af NetEnt slots - Fruit shop

At kalde Fruit Shop for det sunde alternativ er nok at gå over stregen, men spillet benytter i hvert falde lækre frugter som symboler udover de klassiske 10, J, Q, K og A. Vigtigst af alt er der dog masser af spænding og muligheder for at vinde ekstra gratis spin – eller gratis træk – som de kaldes i spillet. Vinder du en gevinst med 3 frugter, to kirsebær eller bedre, er du garanteret mindst ét gratis træk med dobbelt gevinst. Du kan inde op til 5 gratis spins til at starte med, og i løbet af de gratis spins kan du vinde masser af ekstra gratis spins. Og glem heller ikke at gevinster vundet med WILD-symboler fordobles!

Fang sære fisk med Lucky Angler - Både forlæns og baglæns

Du genkender helt sikkert følelsen, når du spiller på spilleautomater. En gang i mellem kan du allerede se, at du ikke vinder på spillet, når hjul nr. to er stoppet. Men det er slut nu! På vores nye fiskespilleautomat Lucky Angler kan du nemlig vinde i begge retninger! Du kan vinde gevinster både fra venstre mod højre som på alle andre spilleautomater, men også fra højre mod venstre, så spændingen i hvert eneste spin er intakt indtil det femte og sidste hjul er stoppet!

Få sticky Wilds i Lucky Angler

Derudover får du også Sticky Wild-funktion – Vinder du ved hjælp af et WILD fryser den på plads i det næste spin og fortsætter indtil du ikke vinder ved hjælp af WILD-symbolet mere. Du kan også vinde op til 20 gratis spins med Free spins scatter

Thief - High tech indbrud?

Logo for Thief spilleautomatHvis du var en dygtig klatretyv, ville du så ikke også foretrække at gøre det en mørk aften, hvor regnen siler ned, så din chance for at blive opdaget er mindre? Det er tanken bag temaet i denne NetEnt slot. En mørk og regnfyldt verden, hvor du som klatretyv skal forsøge at stikke af med den store gevinst. Det er ikke let, men heldigvis har du adgang til det allernyeste indbrudsværktøjer og får hjælp af expanding WILDs og hele to forskellige gratis spins funktioner. For en god ordens skyld vil jeg lige nævne, at det selvfølgelig bare er et spil, der omtales. Du skal ikke begå indbrud selv.

Demolition squad

Billede af Demolition Squad slotmasinenGIV AGT. Her sprænges!!! Hjælp de 5 hyggelige og underholdende nedrivningsarbejdere og deres robot (Der skal altid være en robot) med at rive bygninger ned på demolition Squad slotten fra NetEnt. Det er et hårdt arbejde, men heldigvis er der indbygget hjælp til dig i spillet. Du får f.eks. to forskellige WILD-symboler; den klassiske wild, men symboler, som ligger mellem 2 wilds, bliver til demolition WILDs, som erstatter alle symboler. Du kan også vinde op til 50 gratis spins med tredobbelt gevinst på denne slot med 40 linjer.

Secret of the Stones - Skovens hemmeligheder

Secret of the Stone spilleautomatDer har altid været et eller andet mystisk ved de store, gamle skove, hvor du finder store sten med ældgamle symboler. På denne spillemaskine tager druiderne dig med ind i skoven og afslører de ældgamle hemmeligheder, som gemmer sig i dyrene, stenene og træerne i skovens dyb. Se om du kan vinde med druidens hjælp på denne nye slotmaskine fra NetEnt, hvor du i free spins-featuren kan vinde på ekstra spins, flere WILD-symboler, multipliers og meget andet. Slå dig løs, og se om du kan løse skovens mysterier med hjælp fra druiderne og tegnene på stenene.

20 NetEnt slots og 64 spilleautomater i alt

Med tilføjelsen af de 5 ovennævnte slots kan vi hos MrSpil.dk nu tilbyde hele 20 spil fra den super-populære spiludvikler NetEnt. Med i alt 64 spilleautomater, vil spillemaskine-entusiasten have rigelige muligheder for at finde lige præcist det spil, som han eller hun synes bedst om. Derudover har vi selvfølgelig også et stort udbud af casino spil som Blackjack og roulette samt masser af sjove Lynspil i mange forskellige temaer, hvor jackpotten på 2.000.000 kr. altid kan vindes. Held og lykke