NetEnt spillemaskiner - Endnu flere er sluppet løs

Udgivet af Morten torsdag d. 12. december 2013

Billede af de nye spilleautomater: Twin Spins & Ghost Pirates

Nu får du endnu en gang nye, underholdende valgmuligheder, når du spiller hos MrSpil.dk. I dag har vi løftet sløret for 2 nye spillemaskiner fra NetEnt: Twin Spin og Ghost Pirates. Det er to vidt forskellige spil, men det kan du læse mere om herunder:

Twin Spin med matchende hjul

Med Twin Spin får du en klassisk Las Vegas spillemaskine med lækker grafik, hvor du kan spille på helt op til 243 kombinationer pr. spin. Det specielle ved Twin Spin spillemaskinen er, at mindst 2 af hjulene altid matcher hinanden, så du har samme symboler på begge hjul, som du kan se på billedet af spillet herunder. Er du heldig, øges det i forbindelse med et spin til 3, 4 eller alle 5 hjul.

Billede af Twin Spins

Ghost Pirates – Har du hvad der skal til?

Ghost Pirates er baseret på en rigtig god historie og tør du tage med piratspøgelseserne på eventyr på de syv have i jagten på den store gevinst? Grafikken og lyden passer helt perfekt og giver sammen ned piraterne Peggy Rotten, One-Eyed Ed og deres kompagnoner papegøjen Polly og den tossede abe Mad Monkey dig en rigtig underholdende oplevelse. Du kan spille på alt fra 3 til 243 kombinationer af gangen og du kan vinde op til 25 gratis spins med tredobbelt gevinst på denne pirat spillemaskiner, som minder en smule om en eller anden film om pirater. ;)

Billede af den nye spillemaskine Ghost Pirates

Du kan se alle de nyeste spil hos MrSpil.dk i vores oversigt her

Ny spiller hos MrSpil.dk?

Er du ny hos MrSpil.dk har vi et rigtigt godt tilbud til dig. Opret en bruger og få 50 kr. at prøve spillene med, og når du beslutter dig for at lave din første indbetaling, fordobler vi din første indbetaling med op til 2.000 kr. ekstra. Du kan læse vores vilkår og omsætningskrav for bonusserne her, og oprette en bruger hos MrSpil.dk her. Det er helt gratis at oprette en ny bruger, og du kan spille alle vores spil gratis. Du kan også deltage i vores julekalender, som løber hele december måned med præmier for mere end 300.000 kr. – Se, hvad der gemmer sig bag dagens kalenderlåge her.