Kundecenter

Kontakt Mr Spils kundeservice

Har du et spørgsmål eller oplever du et problem, glæder vi os til at hjælpe dig med et svar eller en løsning her i Mr Spils kundecenter.

Du kan komme i kontakt med vores kundecenter, ved at vælge én af de fire valgmuligheder herunder:

Hvad betyder dansk licens for mig? 

Mr Spil har licens fra Spillemyndigheden. Det betyder, at vi kontrolleres af de danske myndigheder, som uddeler licensen til at tilbyde online casino spil til danskere. Bevist på licensen kan du se på Spillemyndighedens logo på vores hjemmeside.

Licensen er din sikkerhed for, at Mr Spil overholder dansk lovgivning og reguleres af den danske stat.

NemID – Hvorfor og hvordan?

Grunden til du skal bruge NemID til at oprette en konto hos Mr Spil er fordi vi har licens fra Spillemyndigheden i Danmark. Det er et krav i lovgivningen at alle vores spillere skal registrere sig med NemID.

Du kan læse mere meget om brugen af NemID hos Mr Spil her.

Hvorfor skal jeg oplyse mit CPR-nummer?

Det er et krav i den danske spillelovgivning, at du skal oplyse dit CPR-nummer, når du opretter en konto hos Mr Spil. Det bruges sammen med NemID til at sikre, at du er dig og det er med til at gøre Mr Spil til et sikkert sted at spille.

Hvordan åbner jeg en konto hos Mr Spil?

Det er let at oprette en konto hos Mr Spil via tre trin, som du kan se herunder. Du skal bare huske, at du skal bruge dit NemID.

Åbn konto her

Har du ikke dit NemID på dig, kan du oprette en midlertidig konto. Med en midlertidig konto kan du stadig få dine 50 kr. og få din velkomstbonus på op til 2.000 kr. En midlertidig konto har dog et loft for indbetalinger på 10.000 kr., med mindre du har bekræftet din konto. En midlertidig konto skal opgraderes til en verificeret konto indenfor 30 dage eller når du ønsker dine gevinster udbetalt. Du verificerer din konto ved at logge ind med NemID mindst én gang samt bekræfte dine personlige oplysninger.

Hvordan får jeg min velkomstbonus?

Når du laver din første indbetaling hos Mr Spil, fordobler vi beløbet med op til 2.000 kr. Bonussen bliver indsat på din spillekonto med det samme. Du kan først hæve bonussen, når du har frispillet den.

Hvordan frispiller jeg min bonus?

Du har 61 dage til at frispille din bonus. Det gør du ved at lave indsatser for i alt 35 gange bonusbeløbet på tællende spil. Har du. f.eks. fået 100 kr. i bonus, skal du lave indsatser på spil for i alt 3.500 kr.

Du kan læse mere om bonusreglerne, omsætningskrav og tællende spil her.

Indbetaling

Hos Mr Spil kan du indbetale med mange forskellige sikre betalingsmetoder. Før du kan indbetale skal du først oprette en konto med NemID, hvorefter du kan indbetale ved at klikke på menu og vælge kasserer.

Du kan læse meget mere om indbetaling og indbetalingsmetoder her.

Udbetaling

Hvis du ønsker at udbetale dine gevinster skal du også gøre det via kassereren i Mr Spils spillelobby. Husk du først kan udbetale din bonus, når du har frispillet den. Udbetalingstiden afhænger den metode du ønsker at benytte til udbetaling. Du kan læse mere om udbetaling hos Mr Spil her.

Tekniske problemer

Når du skal bruge NemID er der nogle tekniske krav til din computer, for at du kan bruge NemID. Hvis du oplever, at du ikke har mulighed for at logge på med NemID, er det sandsynligvis, fordi du skal opdatere programmer på din computer. I disse tilfælde, vil vi anbefale, at du besøger NemIDs side med information om tekniske krav.

Hvad er spillereglerne?

Det er svært at sige noget generelt om spillereglerne, da spillene er så forskellige. Derfor har vi lavet en udførlig beskrivelse af hvert eneste af vores spil, som du kan finde ved at klikke her.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Herover har vi skrevet svarene på de vigtigste spørgsmål, vi modtager. Hvis ikke dit spørgsmål blev besvaret, kan du finde svaret på vores side med svar på endnu flere spørgsmål.

Problemer med spil?

MrSpil.dk opfordrer alle vores brugere til ansvarligt spil. Hvis du eller en person du kender, er afhængig af spil, anbefaler vi dig at tage kontakt til Center for Ludomani. Det er helt gratis. Læs, hvordan du kontakter Center for Ludomani på hjemmesiden her.